Construint una Llar per a Petits Guerrers al Nepal

Nyano Angalo es proposa el repte de construir una casa sostenible, de la mà de BuildingBureau, que serveixi com a refugi per a petits guerrers que travessen una malaltia i les seves famílies. No podem permetre que la manca de recursos els impedeixi rebre latenció mèdica que mereixen.

Propòsit de la Casa

La casa servirà com a refugi per als petits guerrers que travessen una malaltia i les seves famílies. Serà un lloc on quedar-se mentre requereixin atenció mèdica a Kathmandú, on hi ha l’únic hospital pediàtric del país.

La construcció d´aquesta casa pretén evitar que la manca de recursos impedeixi l´accés al´atenció mèdica a aquells nens de zones rurals que la necessiten.

Beneficiaris: Els Petits Guerrers i les seves Famílies

Els petits guerrers i les famílies seran els beneficiaris directes d’aquesta casa. Volem brindar-los una llar segura, acollidora i sostenible on puguin trobar fortalesa i suport mutu. Estem compromesos a oferir oportunitats d’accés a la salut a aquells nens i les seves famílies la llar de les quals està lluny de la capital i requereixen atenció mèdica a l’Hospital Públic Pediàtric de Kathmandú.

Aliança amb BuildingBureau

Per poder construir una llar per als petits guerrers que travessen un procés de malaltia al Nepal. Hem establert una col·laboració amb BuildingBureau una organització de construcció sostenible que donarà suport durant el procés de construcció del Nyano Angalo Ko Ghar, traduït al castellà com “La Llar de la Càlida Abraçada”. El nostre objectiu és intentar brindar la sostenibilitat més gran a tots els nostres projectes, és per això que l’aliança conBuildingBureau és clau; junts volem construir una casa que combinarà disseny sostenible amb pràctiques ecoamigables.

¿Qui son BuildingBureau?

“En la seva millor versió, els edificis donen suport a les comunitats sent pràctics i duradors, bonics i respectuosos amb el medi ambient. Building Bureau és una organització sense ànim de lucre amb seu als Estats Units i Nepal que utilitza l’arquitectura per avançar a les missions d’institucions públiques, aprofitant el disseny per generar impacte social i promoure la cura de l’entorn construït”

Construcció d’una Casa Sostenible

La nostra casa per als petits guerrers serà construïda usant materials locals i tècniques de construcció ecoamigables. L’estructura estarà dissenyada per resistir els desafiadors climes del Nepal i oferir un espai segur i acollidor.

¿Per què construir de forma Eco-amigable vs construcció de maó comú?

construcció de maó comú:

  • 37% de les emissions de CO2 al Nepal és produït per la combustió que requereix el maó comú fet en argila (World Bank)
  • Afavoreix el treball infantil i males condicions laborals (UNICEF, ILO)

Construcció Eco-amigable: Tècnica de “Rammed Earth” o Tapial:

  • Tenen propietats bioclimàtiques ja que manté una temperatura relativament estable al seu interior durant tot l’any
  • Per això, és una construcció energèticament eficient, no requereix sistemes que escalfen o refredin els espais
  • Baixos costos de transport, el material per construir el Tapial és local, s’usa a terra disponible al lloc de construcció
  • És una tècnica constructiva que minimitza l’impacte ambiental i les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle: un dels principals postulats de l’arquitectura sustentable

Recursos Necessaris

Per completar aquest projecte amb èxit, necessitem el teu suport. Busquem suport financer, donacions que puguin fer possible que aquesta casa existeixi. Qualsevol ajuda que puguis brindar marcarà una gran diferència a la vida d’aquests petits guerrers. Uneix-te a nosaltres en aquesta missió i es parteix del canvi positiu que estem aconseguint al Nepal!